torsdag 11 oktober 2012

Hjälten från Rissne.

När Rasmus är hemma på permission i helgen och är på väg hem på kvällen så hittar han en äldre dam som ligger på marken och blöder mycket från huvudet kläderna är alldeles blodiga,så han bär damen till en bänk så hon får sätta sig men Rasmus får absolut inte ringa ambulans säger hon hon vill bara gå hem.
Men han vägrar lämna henne ensam hemma då hade hon nog dött för hon blödde så mycket,han tycker att hon ska få tag i någon som kan komma och ta hand om henne.
Efter ett tag så får dem tag i några vänner till damen som ska komma till henne,så Rasmus leder iväg damen mot hennes port då faller hon igen rätt på huvudet så han får lyfta upp henne igen.Efter en halvtimme så kommer vännerna då ringer han till ambulansen sen står han och väntar 40 minuter och håller upp porten tills ambulansen kommer,och han som är nyopererad och trött och bara vill gå hem och lägga sig.
Du är min hjälte.
Fuck cancer Love Rasmus

4 kommentarer:

  1. Så typiskt Rasmus att tänka på andra i första hand, en sann hjälte <3 / Anna

    SvaraRadera
  2. Han är Hjälte, jättefin kille!!!!! Svärmor och plastis

    SvaraRadera
  3. Vilken hero, fantastiskt! Det berättade han aldrig för faster när vi sågs igår! Bamsekramisar

    SvaraRadera
  4. Hjälte! Tack gode gud för att det finns sådana människor! Ibland börjar man ju undra. Heja heja Rasmus!

    SvaraRadera

Nu har hon flyttat in och bott hos oss i 2 veckor. Hon heter Ella är 7 år och är en kortsvansad Golden Retriver. Vår nya familjemedlem är li...